© Realist Estate Agency 2020.

Locație perfectă
pentru Companiile de Succes!

CALITATE ȘI OPORTUNITĂȚI

Complexul este amplasat pe str. Serghei Lazo, la intersecția imediată cu artera principală a orașului, constituind astfel soluția perfectă pentru oficii, birouri și spații de afaceri destinate companiilor de succes din țară și celor din străinătate.

Avenue Offices & Affairs, situat în inima capitalei, oferă spații comerciale moderne, birouri luminate și spații bine echipate care corespund celor mai ridicate standarde de calitate, pentru companiile care doresc să schimbe locația, să se extindă sau să se integreze pe piață.

Având un design unic, elegant și ultramodern, edificiul Avenue Offices & Affairs este locația perfectă pentru dezvoltarea unei afaceri prospere. Accesibilitate maximă, la doar 5-10 minute de Parcul Central al Capitalei, în apropierea multiplelor restaurante, cafenele și hotele localizate la câțiva metri distanță de clădire.

aveneu - offices and affairs
12
niveluri

DESIGN ȘI ARHITECTURĂ

Avenue Offices & Affairs a fost proiectat de cei mai buni arhitecți și construit la cele mai înalte standarde de calitate. Edificiul îmbină un aspect plăcut, proiectat după un design unic, elegant și ultramodern. Spațiile din interior sunt luminoase, bine echipate, ce crează o ambianță confortabilă de lucru.

PLANIMETRIA

SPECIFICAȚII TEHNICE

  • 01. Mediu ecologic
  • 02. Clădirea europeană, birouri, clasa A
  • 03. Respectarea reglementărilor privind securitatea împotriva incendiilor
  • 04.  Open Space, 430 m2 suprafața unui etaj
  • 05. 12 etaje
  • 06.  Parcare

contacte

map

Scrieți

E-MAIL
victoria.sirghi@realist.md

Sunați

telefon
+ 373 78 888 305

Adressa

Republica Moldova, Chișinău, str. Lazo 40